In 2019 met grote trots de winnaar van de "VelovakmanAward: Beste fietsenmaker van Nederland"

 

Nadat ik meerdere jaren zoekende was in wat ik wilde worden, vond ik een aantal jaren terug het fietsvak. Er ging een wereld voor mij open! Waar niet alleen de stadsfiets aan voorbij ging kwam ook de passie voor de sportievere fietsen. Mijn passie is de drijfveer achter het starten van mijn eigen bedrijf. Naast dat ik helemaal weg ben van fietsen ben ik ook gek op het repareren van fietsen en het vak fietsenmaker. Jazeker fietsenmaker, want bij het woord fietstechnicus lachen de meeste mensen. Toch is het allemaal niet zo simpel meer. Reden we vroeger met de gewone fiets of een racefiets, hebben we tegenwoordig een veel breder aanbod. Breed gesplitst zou het E-bikes en Gewone Fietsen zijn, echter zijn er zoveel meer categorieën. Zo heb je binnen de keuzes van Mountainbike's, Racefietsen en Stadsfietsen ook diverse categorieën. 

 

Daarom is het dan ook niet gek om een fietstechnicus te spreken als er problemen zich voordoen met je fiets. Want ten slotte wil je toch het beste voor je fiets, deze is tegenwoordig zoveel meer dan alleen een fiets. De km's die je erop maakt wil je veilig en met veel plezier kunnen maken.

 

Om onderscheidend te zijn ten op zichte van de rest probeer ik met mijn passie en kennis te luisteren naar wat iemand wilt, en daarop een passende oplossing vinden. Van het gewone onderhoud aan de stadsfiets tot het ombouwen naar een gepersonaliseerde fiets, is bij Justin's Fietsservice mogelijk. Met een frisse zicht op de mogelijkheden wordt er in overleg een reparatie uitgevoerd of desbetreffend advies gegeven.

 

Heeft u online een fiets aangeschaft en wilt u deze nagelopen hebben dan is dit ook mogelijk. Zowel gewone fietsen, E-bikes als het sportieve segment is hierbij mogelijk. Heeft u online producten aangeschaft en wilt u deze laten monteren dan is dat ook mogelijk. Uiteindelijk is de passie tot het maken van fietsen niet gebonden aan waar je het koopt, maar hoe je het aflevert!