Helaas komt het voor dat de fiets stuk is. Ook altijd op het moment dat we hem juist nodig hebben. Daar zit je dan niet op te wachten uiteraard. En je wilt hem snel weer gemaakt hebben. Dit is bij Justin's Fietsservice mogelijk! 

U belt voor een afspraak en we plannen de fiets in. De fiets wordt op de ingeplande dag gemaakt. In een uiterst geval kan het voorkomen dat bepaalde onderdelen moeten besteld worden. Uiteraard wordt u daar van op de hoogte gesteld. Ook wordt er voor het begin van de reparatie een prijsopgaaf gedaan, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Om te voorkomen dat de fiets stuk gaat voeren we ook onderhoud uit. net als met de auto kunt u kiezen voor een onderhoudsbeurt. Bij de fiets is dit mogelijk en we lopen de fiets compleet na. Eventuele gebreken of aankomende problemen geven we aan en in overleg wordt er afgesproken war we aan reparatie en onderhoud gaan uitvoeren. Uiteraard alles in overleg en met een prijsopgaaf.

Ook voor meer specialistische reparatie's bent u hier aan het juiste adres. Van het tot op maat bouwen van een mountainbike,racefiets of randonneur. Dit alles is mogelijk. Tevens maak ik wielen op aanvraag. Hierin is alles mogelijk en overleggen we de verschillende mogelijkheden. 

Heeft u online spullen gekocht? Voor mij maakt dat geen verschil. De spullen kunnen gemonteerd worden tijdens een reparatie. Ook als u online een fiets heeft aangeschaft kan hiervoor een afspraak gemaakt worden. Een onderhoudsbeurt kan hiervoor gewoon gedaan worden en alle kennis is in huis tot betrekking van E-Bikes en of sportieve fietsen. Ik repareer alles!

Heeft u een reparatie of wilt u meer info, bel voor een afspraak 06-15624686, 

 

Hieronder staat de link naar Facebook. Hou de pagina in de gaten voor leuke acties en aanbiedingen!